Onze visie

Onze visie is simpel uit te leggen aan de hand van de onderstaande zinnen.

  • Lichaam en geest zijn één
  • Met gedachten creëren we onze eigen wereld
  • Alles waar je aandacht aan geeft groeit
  • Je krijgt altijd wat je verwacht
  • Uitsluiting is een illusie
  • Alles wat goed voor jou is, gaat met je eigen natuurlijke stroom mee
Onze drijfveer
‘de opening’ legt zich toe op ontdekken, zoeken en vinden van manieren om beknellingen los te laten, mogelijkheden te onderzoeken en manieren te vinden die mensen brengt bij hun persoonlijke welzijn.
Daarin bestaat alleen maatwerk. Simpelweg omdat ieder individu en iedere organisatie uniek is. Dit is voor ons het leukste wat er is.
We volgen onze passie om steeds het beste uit mensen naar boven te halen en we genieten van de ontdekkingen die mensen over zichzelf doen, resultaten die mensen behalen en stappen die mensen zetten, die ze zelf vaak niet voor mogelijk hadden gehouden.
We genieten van de spanning, de nieuwe frisse invallen, de onwennigheid, die het onderzoeken van verankerde denkwijzen en angsten met zich meebrengt.
Het heerlijke gevoel wanneer weer een angst losgelaten wordt, wanneer denkkaders verschoven worden, brengt energie en verlangen naar meer.
Ons werk daagt ons uit om ook steeds het beste uit onszelf te halen.
We zijn dankbaar aan iedereen die ons de kans heeft gegeven om mee te ondekken, te reizen en te graven. We genieten enorm van alle ontwikkelingen en onderzoekingen en:
Er is nog zoveel meer te ontdekken!